Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Menyer med kokk

Home

Private middager

Menyer med kokk

Taku har blitt en del av Gutta fra Havet og serverer for tiden ikke private middager. Vi kommer antageligvis tilbake med dette tilbudet senere. Inntil videre, se Gutta fra Havet for gode cateringmenyer.





Du inviterer.
Vi lager maten og serverer restaurantkvalitet hos deg.

Skriv inn antall personer for å få pris: 


— — Kaiseki Gourmet — —

Rå nytelse for kjennere. Smaksmeny med det beste fra havet og økologiske grønnsaker. 20 – 25 retter presentert i varianter av sashimi, sushi og ulike japansk inspirerte småretter. Salater, pickles og forskjellige stekte retter. Avsluttes med frisk skåret frukt eller petit fours.

Passer for 2 til 30 personer.

Kuvertpris:     Total:  

Prisen inkluderer kokk/servitør i inntil 3 timer.

Du kan se et utvalg av tidligere serverte menyer her.


— — Kaiseki — —

En matopplevelse med fokus på sashimi og sushi. Måltidet suppleres med ulike salater, pickles og stekte retter. Totalt 15-20 retter med dessert til sist.

Passer for 6 til 50 personer.

Kuvertpris:     Total:  

Prisen inkluderer kokk/servitør i inntil 3 timer.

Du kan se et utvalg av tidligere serverte menyer her.


— — Kaiseki mini — —

Sushi og sashimi servert på fat. Småretter, salater, supper og stekte retter. Avsluttes med dessert. Bordservering.

Passer for 15 til 80 personer.

Kuvertpris:   Total:  

Prisen inkluderer kokk/servitør i inntil 3 timer.



— — Sushi og Sashimi Moriawase — —

Assortert utvalg av sushi og sashimi. Vi beregner  8 biter ulike maki/nigiri og 10 biter sashimi. Stor bredde av ulike fisk og skalldyr.

Maten er supplert med japanske salater og pickles.

Bordservering på fat eller som buffet.

Kuvertpris:     Total:  

Pris for kokk (520,-/t) og servitør (390,-/t) kommer i tillegg.


— — Sushi og Yakimono Moriawase– —

Yakimono er stekte retter. Denne menyen og kombinerer sushi med 5-6 ulike stekte retter som kan serveres kalde eller varme. Menyen inneholder også 2-3 salater og pickles.

Maten kan tilrettelegges etter ønske, men typiske retter vi serverer er: lynstekt oksefilet med misimarinert hvitløk, svinekjøttboller med shiitake, chili og shisoblader, kylling teriyaki med chilisaus og purre, soyakokt svinebuk med sitronmisopasta, bakt søtpotet med søt soya og sesamfrø, laks teriyaki med sesamfrø og gressløk, misomarinert torsk med shisoblad.

Bordservering på fat eller som buffet.

Kuvertpris:     Total:  

Pris for kokk (520,-/t) og servitør (390,-/t) kommer i tillegg.


— — Fruktfat — —

Eksotisk frukt kan bestilles som en frisk avslutning på Moriawasemenyene som ikke inkluderer dessert.F.eks: Mango, pasjonsfrukt, lichi, ananas, aprikos, fiken, fersken.

Kuvertpris:     Total:  


 Betingelser:

For alle menyer har vi med oss alt av servise unntatt glass.

Servitører til skjenking av drikke er ikke inkludert i prisene.

Prisene er inkludert 25 % moms og gjelder for selskaper i Oslo.

Ved kjøring utenfor bygrensene beregnes kjøretillegg på kroner 7,50 per kilometer.

Frafall av gjester må meldes senest en dag i forveien.