Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Menyer

Våre menyer er garantert å gi en god matopplevelse og sikrer deg glade gjester.

Alle sushimenyene kan oppgraderes til gourmetmenyer med 20 % påslag på prisen.

Alle priser er inklusiv 15 % moms.

Menyer og priser er veiledende. Fortell oss om ditt arrangement så setter vi sammen et tilbud.

Ta også kontakt for tilbud på vegansk meny.

 

— —  Blandet sushi  — —
275,-

Variert utvalg av maki og nigiri (16 biter). Vi bruker blant annet laks, kveite, villfanget scampi, tunfisk, inari og kamskjell. Makrell og vågehval når det er sesong.

Gourmet (330,-) Flammebrent laksebuk eller kveitefinne. Gunkanmaki av laks med tartar med vårløk og ponzu. Søte reker og ferske kamskjell. Kongekrabbe. Ingredienser tildels avhengig av tilgjengelighet.

 

— —  Sushi og sashimi  — —
— 310,- —

Assortert blanding av maki og nigiri (8 biter) med sashimi (10 biter). Variert utvalg av fisk og skalldyr. Sushi og sashimi med laks, tunfisk, kveite, inari og kamskjell. Makrell og vågehval i sesong.

Gourmet (372,-) Lakserogn, hamachi eller havabbor, søte reker og ferske kamskjell når tilgengelig.

 

— —  Sushi og yakimono  — —
— 265,- —

Assortert blanding av maki og nigiri (8 biter) med yakimono (2 x 4 biter). Sushi som over. Yakimono er stekte retter vi serverer som fingermat. På menyen har vi blant annet:

Svinekjøttboller med shiitake, chili og shisoblader.

Kylling teriyaki med chilisaus og finhakket purre.

Lynstekt oksefilet med misomarinert hvitløk.

Laks teriyaki med sesamfrø og gressløk

Misomarinert torsk med shisoblader.

Soyakokt svinebuk med sitronmisopasta.

Stekt tofu med rødløksmisopasta.

Bakt søtpotet med teriyaki og sesamfrø.

 

— —   Sideretter   — —

Menyen over kan suppleres med ulike salater og pickles.  Vi har blant annet følgende utvalg.

Meny settes sammen etter ønske.

To salater 34,- ekstra. Tre salater 42,-. Fire salater 51,-.

—-

Kimchee

Tangsalat med agurk og sesamfrø.

Brekkbønner med sesamdressing.

Dashikokt gresskar med remmetang.

Tofu med ingefær og vårløk.

Tomat- og aspargessalat rødløk og ponzu.

Blandet ris med shiitake, gulrøtter, edamame og vårløk.

Grønnsaskstenger med misodip.

Sesongens grønnsaksceviche med ponzu og kimcheedressing.

Kyllingsalat med agurk i soyayuzudressing

 

— —   Skåret frukt   — —
— 27,- —

Frisk skåret frukt egner seg godt til å avrunde måltidet. Vi kutter ekostiske frukter og legger pent opp på fat.